Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Reisaanbod Grand Prix van Italië

Italië (8 september 2019)

Het Autodrome Nazionale Monza is een absolute must-see voor elke autosportliefhebber. De GP in Italië is één van de grote klassiekers op de Formule 1-kalender en dé snelheidstempel van het seizoen. De grote rechte stukken en de omringende bossen geven het circuit een magische sfeer. Reis met RTL GP Reizen af naar Milaan om te genieten van deze geweldige Grand Prix.
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

 1. 4-daagse Orange Experience Special Italië vertrek 6-9
  4-daagse Orange Experience Special Italië vertrek 6-9
   

  6 september 2019 - 4 dagen
  Vliegreis - Logies en Ontbijt

  Uitverkocht

  Voor het eerst komt er een Orange Experience bij de GP van Italië! Tribune Parabolica 21E zal Oranje kleuren tussen alle Ferrari Tifosi.

  Met deze exclusieve TUI chartervlucht maak jij dit Oranje feest van begin tot einde mee. Je verblijft in de prachtige plaats Bergamo op 45 minuten van het circuit. Deze mooie oude stad heeft, naast een perfecte Formule 1 uitvalsbasis, veel te bieden qua Italiaanse cultuur en architectuur.


  Bekijk meer informatie
 2. 5-daagse Formule 1-reis GP Italië 2019 vertrek 5-9
  5-daagse Formule 1-reis GP Italië 2019 vertrek 5-9
   

  5 september 2019 - 5 dagen
  Vliegreis - Logies en Ontbijt

  Uitverkocht

  Bezoek het legendarische Autodromo Nazionale di Monza en waan je tussen de tifosi op de thuishaven van Ferrari. Op dit legendarische circuit gaan topsnelheden gepaard met ijzersterke uitremacties in de Variante del Rettifilo (Tribune 6 en 8).

  Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een geweldig Formule 1 weekend! Boek vandaag nog jou reis naar wereldstad Milaan en beleef het live.
  Bekijk meer informatie
 3. 4-daagse Formule 1-reis GP Italië 2019 vertrek 6-9
  4-daagse Formule 1-reis GP Italië 2019 vertrek 6-9
   

  6 september 2019 - 4 dagen
  Vliegreis - Logies en Ontbijt

  Uitverkocht

  De Grand Prix van Italië 2019, de thuisrace van het team van Ferrari, is enorm populair onder de echte Formule 1-fans. Bezoek het legendarische Autodromo Nazionale Monza waar topsnelheden gepaard gaan met ijzersterke uitremacties in de Variante del Rettifilo (Tribune 6 en 8).

  Stel vandaag nog je ideale reis naar wereldstad Milaan samen en geniet tussen de wereldberoemde Tifosi van alle actie op het circuit. Bekijk meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

De bijzondere atmosfeer rondom de baan in combinatie met de unieke lay-out maken de Formule 1 in Italië tot één van de favorieten bij de coureurs en fans. Zo reizen elk jaar de duizenden ‘Tifosi’ af naar het circuit om hun zo geliefde Ferrari aan te moedigen. Alle coureurs zijn zeer gemotiveerd om de zege uit het hol van de leeuw weg te kapen! Daar wil jij bijzijn!