0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

ORANGE EXPERIENCE SILVERSTONE 2020

Silverstone 2020 
Welkom op de Orange Experience!


Herinner jij je de bomvolle oranje tribunes tijdens de Grand Prix van Oostenrijk, Duitsland en België in 2019? Het waren voor veel Nederlandse Formule 1-fans momenten om nooit meer te vergeten. Jij kunt er in Silverstone ook bij zijn!

De Orange Experience Silverstone 2020 is vanaf nu beschikbaar in combinatie met de Orange Experience Cruise, een vliegreis of als los weekendticket.

Boek direct!

 

Nieuw in 2020
De Orange Experience Cruise

Reis in stijl af naar Silverstone met de Orange Experience Cruise! Het schip is van alle gemakken voorzien en de reis belooft al een feestje op zich te worden!

  • Opstappen in Hoek van Holland
  • Twee nachten in je eigen hut inclusief ontbijt
  • Lokale transfers inbegrepen
  • Toegangsticket op de Orange Experience
  • Nederlandse reisbegeleiding
  • Drie dagen een geweldige sfeer
 

De Orange Experience
Silverstone 2020

De locatie van de Orange Experience 2020 is Tribune Village A. Hier zie je de coureurs hard afremmen om als eerste richting "Wellington Straight" te rijden. Een geweldige plek om alle actie van dichtbij mee te maken!

Naast je ticket ontvang je een Orange Experience T-shirt én goodiebox met toffe race-items!

De Orange Experience Silverstone is beschikbaar in combinatie met de Orange Experience Cruise of een vliegreis.

Reis jij liever met eigen vervoer af naar het circuit? Binnenkort is er een special package met ticket zonder reis beschikbaar. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden.

 

De Orange Experience
Goodiebox


Jouw Orange Experience is niet compleet zonder goodiebox. Naast je toegangsticket voor het race-weekend ontvang jij de volgende extra's:


Onder alle boekingen wordt een exclusieve F1-prijs verloot. De prijswinnaar wordt voorafgaand aan de Grand Prix bekendgemaakt.

 
 

Veelgestelde vragen


Wanneer is de Grand Prix van Groot Brittannië 2020?
De Grand Prix van Groot Brittannië wordt gereden op zondag 17 juli 2020. Let op: deze datum is onder voorbehoud van wijzigingen. De datum is nog niet officieel bevestigd door de FIA.

Op welke dagen is mijn Orange Experience ticket geldig?
Tickets voor de Orange Experience zijn beschikbaar voor zowel zondag als het gehele weekend. Op vrijdag en zaterdag gelden er op het gehele circuit (met uitzondering van Club Silverstone) vrije zitplaatsen.

Heeft de Orange Experience genummerde zitplaatsen?
Ja, de tribune is genummerd zodat je verzekerd bent van een vaste zitplaats. Je stoelnummer kan niet zelf gekozen worden.

Kan ik met meerdere personen naast elkaar zitten?
Ja, dat is mogelijk. Alle tickets in één order plaatsen wij altijd naast elkaar. Wil je de Orange Experience boeken met een groep groter dan 10 personen? Stuur ons dan een e-mail of bel met één van onze collega's via 050 541 2436. Houd er rekening mee dat we verschillende ordernummers niet naast elkaar kunnen plaatsen. Zorg er dus voor dat je al je tickets in één bestelling plaatst.

Wat zit er in mijn goodiebox?
Je ontvangt van ons een goodiebox met daarin een Orange Experience T-shirt, zodat de hele tribune oranje kleurt tijdens de Grand Prix. Daarnaast hebben we toffe raceproducten voor je geselecteerd die jouw Orange Experience compleet maken.

Wanneer worden mijn tickets verzonden?
Jouw bestelling wordt uiterlijk twee weken vóór de Grand Prix van Groot Brittannië 2020 verstuurd naar het opgegeven afleveradres. Wil je het opgegeven afleveradres wijzigen? Stuur dan een e-mail onder vermelding van je ordernummer of bel met één van onze collega's via 050 541 2436 zodat we het afleveradres kunnen wijzigen.

Zijn er speciale tarieven voor kinderen?
Mocht je een Orange Experience kinderkaart willen bestellen dan kun je deze per e-mail of telefoon aanvragen bij onze klantenservice. Kinderen mogen uiteraard ook het circuit betreden als zij in het bezig zijn van een ticket voor een volwassene.

Kan ik als mindervalide de Grand Prix van Groot-Brittannië bezoeken?
De Orange Experience is helaas niet toegankelijk voor mindervaliden. Wel heeft Silverstone een rolstoelplatform waar een beperkt aantal kaarten voor beschikbaar is. Deze kaarten worden enkel verkocht op aanvraag. Wil jij kaarten bestellen voor het rolstoelplatform? Neem dan contact met ons op via een e-mail of bel met één van onze collega's via 050 541 2436 zodat wij de beschikbaarheid voor je zullen opvragen.

 

De algemene voorwaarden