Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Orange Experience Silverstone 2019

Silverstone 2019
Welkom op de Orange Experience!


Herinner jij je de bomvolle oranje tribunes tijdens de Grand Prix van Oostenrijk, Duitsland en België in 2018? Het waren voor veel Nederlandse Formule 1-fans momenten om nooit meer te vergeten. Jij kunt er in Silverstone ook bij zijn!

De Orange Experience Silverstone is vanaf nu beschikbaar in combinatie met de Orange Experience Cruise, een vliegreis en als losse weekendtickets..

Boek direct!
 

Nieuw in 2019
De Orange Experience Cruise

Reis in stijl af naar Silverstone met de Orange Experience Cruise! Het schip is van alle gemakken voorzien en de reis belooft al een feestje op zich te worden!

 • Opstappen in Hoek van Holland
 • Twee nachten in je eigen hut inclusief ontbijt
 • Lokale transfers inbegrepen
 • Toegangsticket op de Orange Experience
 • Nederlandse reisbegeleiding
 • Drie dagen een geweldige sfeer
 •  

  De Orange Experience
  Silverstone

  De locatie van de Orange Experience is Grandstand Vale. Hier zie je de coureurs met hoge snelheden afdalen vanaf bocht 15 'Stowe' naar bocht 16 'Vale'. Een geweldige plek om alle actie van dichtbij mee te maken!

  Naast je ticket ontvang je een Orange Experience T-shirt én goodiebox met toffe race-items!

  De Orange Experience Silverstone is beschikbaar in combinatie met de Orange Experience Cruise of een vliegreis.

  Reis jij liever met eigen vervoer af naar het circuit? Binnenkort is er een special package met ticket zonder reis beschikbaar. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden.

   

  De Orange Experience
  Goodiebox


  Jouw Orange Experience is niet compleet zonder goodiebox. Naast je toegangsticket voor het race-weekend ontvang jij de volgende extra's:

  Onder alle boekingen wordt een exclusieve F1-prijs verloot. De prijswinnaar wordt voorafgaand aan de Grand Prix bekendgemaakt.

   
   
   

  Veelgestelde vragen


  Wanneer is de Grand Prix van Groot Brittannië 2019?
  De Grand Prix van Groot Brittannië wordt gereden op zondag 14 juli 2019.

  Op welke dagen is mijn Orange Experience ticket geldig?
  Tickets voor de Orange Experience zijn beschikbaar voor zowel zondag als het gehele weekend. Op vrijdag en zaterdag gelden er op het gehele circuit (met uitzondering van Club Silverstone) vrije zitplaatsen.

  Heeft de Orange Experience genummerde tribunes?
  Ja, de tribune is genummerd zodat je verzekerd bent van een vaste zitplaats. Je stoelnummer kan niet zelf gekozen worden.

  Kan ik met meerdere personen naast elkaar zitten?
  Ja, dat is mogelijk. Alle tickets in één order plaatsen wij altijd naast elkaar. Wil je de Orange Experience boeken met een groep groter dan 20 personen? Stuur ons dan een e-mail of bel met één van onze collega's via 050 541 2436. Houd er rekening mee dat we verschillende orders niet naast elkaar kunnen plaatsen. Zorg er dus voor dat je al je tickets in één bestelling plaatst.

  Wat zit er in mijn goodiebox?
  Je ontvangt van ons een goodiebag met daarin een Orange Experience T-shirt, zodat de hele tribune oranje kleurt tijdens de Grand Prix. Daarnaast hebben we toffe raceproducten voor je geselecteerd die jouw Orange Experience compleet maken.

  Wanneer worden mijn tickets verzonden?
  Jouw bestelling wordt uiterlijk twee weken vóór de Grand Prix van Groot Brittannië 2019 verstuurd naar het opgegeven afleveradres. Wil je het opgegeven afleveradres wijzigen? Stuur dan een e-mail onder vermelding van je ordernummer of bel met één van onze collega's via 050 541 2436 zodat we het afleveradres kunnen wijzigen.

  Zijn er speciale tarieven voor kinderen?
  Helaas zijn tickets voor kinderen reeds uitverkocht. Uiteraard mogen kinderen het circuit in Silverstone ook betreden met een ticket voor een volwassene.

  Kan ik als mindervalide de Grand Prix van Groot-Brittannië bezoeken?
  De Orange Experience is helaas niet toegankelijk voor mindervaliden. Wel heeft Silverstone een rolstoelplatform waar een beperkt aantal kaarten voor beschikbaar is. Deze kaarten worden enkel verkocht op aanvraag. Wil jij kaarten bestellen voor het rolstoelplatform? Neem dan contact met ons op via een e-mail of bel met één van onze collega's via 050 541 2436 zodat wij de beschikbaarheid voor je zullen opvragen.

   

  De algemene voorwaarden