0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

Orange Experience Italië

Orange Experience Italië
Welkom op de Autodromo Nazionale Monza!


Beleef de Formule 1 Grand Prix van Italië vanaf de Orange Experience in de laatste bocht van Monza.

 • Tickets op Parabolica 21E
 • Goodiebox met toffe items
 • Orange Experience Italië T-shirt

 • Vanaf deze genummerde tribune heb je zowel zicht op de laatste bocht van het circuit en een videoscherm zodat je geen moment van de spannende race mist!

  BOEK DIRECT
   

  Orange Experience
  Locatie van de tribune


  De tribune die is inbegrepen bij de Orange Experience is Parabolica 21E. Deze tribune bevindt zich aan een recht stuk van Monza. Plattegrond

  De Orange Experience ligt aan één van de lange rechte, snelle stukken van het circuit met prachtig uitzicht op de mooiste bocht van het circuit, de Parabolica.

  De tribune heeft genummerde zitplaatsen zodat jouw plek ook écht jouw plek is. Daarnaast wordt er een groot videoscherm voor de tribune geplaatst zodat je geen moment van de race hoeft te missen!

   

  Goodiebox
  Autodromo Nazionale Monza


  Jouw bezoek aan de Grand Prix van Italië is niet compleet zonder een toffe goodiebox. Naast je toegangsticket voor het raceweekend ontvang jij de volgende extra's:


  • Orange Experience T-shirt
  • Keycord en tickethouder
  • Grand Prix Italië programmaboekje
  • Orange Experience pop up helm
  • Zes maanden Motorsport.com Prime abonnement
  • Motorstore.com giftcard

   
   
   

  Veelgestelde vragen


  Wanneer is de Grand Prix van Italië 2019?
  De Grand Prix van Italië wordt verreden op zondag 8 september 2019.


  Op welke dagen is mijn Orange Experience ticket geldig?
  Je weekendkaart op de Orange Experience is geldig van donderdag (pitlane walk) tot en met zondag.


  Hoeveel tickets kan ik per order bestellen?
  Je kunt maximaal 20 tickets per order bestellen. Wil je de Orange Experience reserveren voor een groep vanaf 21 personen? Geen probleem, je kunt contact met ons opnemen zodat wij je bestelling in orde kunnen maken.


  Beschikt de tribune over genummerde zitplaatsen?
  Ja, de tribune heeft genummerde zitplaatsen, zodat je verzekerd bent van een eigen plek op de tribune. Zutnummers kunnen niet zelf worden gekozen.


  Kan ik met meerdere personen naast elkaar zitten?
  Ja, dat is mogelijk. Alle tickets in één order plaatsen wij altijd naast elkaar. Wil je de Orange Experience boeken met een groep groter dan 20 personen? Stuur ons dan een e-mail of bel met één van onze collega's via 050 541 2436. Houd er rekening mee dat we verschillende orders niet naast elkaar kunnen plaatsen. Zorg er dus voor dat je al je tickets in één bestelling plaatst.


  Wat zit er in mijn goodiebox?
  Je ontvangt van ons een goodiebox met daarin, een keycord en tickethouder, een programmaboekje, een Orange Experience T-shirt, een Orange Experience pop up helm, zes maanden gratis Motorsport.com Prime en een Motorstore.com giftcard.


  Wanneer worden mijn tickerts verzonden?
  Jouw bestelling wordt uiterlijk twee weken vóór de Grand Prix van Italië 2019 verstuurd naar het opgegeven afleveradres. Wil jij je afleveradres tussentijds wijzigen? Stuur dan een e-mail onder vermelding van je ordernummer of bel met één van onze collega's via 050 541 2436 zodat we het afleveradres kunnen wijzigen.


  Zijn er speciale tarieven voor kinderen?
  Voor de Orange Experience is er geen speciaal kindertarief beschikbaar


  Is de Orange Experience geschikt voor mindervaliden?
  De tribune in dit pakket is helaas niet toegankelijk voor mindervaliden. Wel heeft de Autodromo Nazionale Monza een rolstoelplatform waar een beperkt aantal kaarten voor beschikbaar zijn. Wil jij kaarten bestellen voor het rolstoelplatform? Neem dan contact met ons op via een e-mail of bel met één van onze collega's via 050 541 2436 zodat wij de beschikbaarheid voor je zullen opvragen.


  De algemene voorwaarden