Orange Experience Duitsland

Grand Prix Duitsland 2019
Welkom op de Orange Experience!


Beleef de Orange Experience op de Hockenheimring! Herinner jij je de bomvolle oranje tribune tijdens de Grand Prix van Duitsland in 2018? Het was voor veel Nederlandse Formule 1-fans een dag om nooit te vergeten.

Wil jij ook deze geweldige sfeer meemaken en de race van dichtbij meebeleven? Wees er dan als eerste bij en boek alvast je tickets voor de race!

Vanwege het grote succes breiden we de Orange Experience uit met twee tribunes. Ben jij er bij?

Boek direct!

 

De Orange Experience
Premium


In 2019 breiden we de Orange Experience uit met een tweede tribune: de Orange Experience Premium! De locatie van de Orange Experience Premium is op Nordtribune C.

Een tribune met gegarandeerd spektakel vanwege het uitkomen van een DRS-zone. Daarnaast heb je zicht op de pitstraat waar je de teams aan de Formule 1-bolides ziet sleutelen en een groot videoscherm.

Kies jij voor Premium? Kijk dan snel verder welke extra's je nog meer kunt verwachten.
 

De Orange Experience
Regular


Naast de Premium tribune bieden we ook de reguliere Orange Experience aan. De locatie van de Orange Experience is Innentribune B.

Wat deze tribune uniek maakt is dat je vanaf de Orange Experience zicht hebt op vijf bochten (11 t/m 16) én een groot videoscherm. Dit is dé plek om Max Verstappen naar een podiumplaats te juichen!

Kies jij voor de Orange Experience? Check snel de vele extra's die je kunt verwachten.
 

De Orange Experience
Goodiebox


Jouw Orange Experience is niet compleet zonder goodiebox. Naast je toegangsticket voor het race-weekend ontvang jij de volgende extra's:


Onder alle boekingen wordt een exclusieve F1-prijs verloot. De prijswinnaars worden voorafgaand aan de Grand Prix bekendgemaakt.

 
 
 

Veelgestelde vragen


Wanneer is de Grand Prix van Duitsland 2019?
De Grand Prix van Duitsland wordt gereden op zondag 28 juli 2019. Houd er wel rekening mee dat dit een voorlopige datum is. De officiële Formule 1-kalender wordt in oktober bekendgemaakt.


Op welke dagen is mijn Orange Experience of Orange Experience Premium-ticket geldig?
Met een ticket op de Orange Experience of Orange Experience Premium heb je het gehele Grand Prix-weekend toegang tot de Hockenheimring. Je kunt zelfs op donderdag al de pitlane walk bezoeken. Een bezoek aan de pitlane walk raden wij iedereen aan!

Hoeveel tickets kan ik per order bestellen?
Je kunt maximaal 20 tickets per order bestellen. Wil je de Orange Experience reserveren voor een groep vanaf 21 personen? Geen probleem, je kunt contact met ons opnemen zodat wij je bestelling in orde kunnen maken.


Zijn de Orange Experience en de Orange Experience Premium genummerde tribunes?
Beide tribunes zijn genummerd zodat je verzekerd bent van een vaste zitplaats. Je stoelnummer kan niet zelf gekozen worden.


Kan ik met meerdere personen naast elkaar zitten?
Ja, dat is mogelijk. Alle tickets in één order plaatsen wij altijd naast elkaar. Wil je de Orange Experience boeken met een groep groter dan 20 personen? Stuur ons dan een e-mail of bel met één van onze collega's via 050 541 2436. Houd er rekening mee dat we verschillende orders niet naast elkaar kunnen plaatsen. Zorg er dus voor dat je al je tickets in één bestelling plaatst.


Wat zit er in mijn goodiebag?
Je ontvangt van ons een goodiebag met daarin een Orange Experience T-shirt, zodat de hele tribune oranje kleurt tijdens de Grand Prix. Daarnaast hebben we toffe raceproducten voor je geselecteerd die jouw Orange Experience compleet maken.


Wanneer worden mijn tickets verzonden?
Jouw bestelling wordt uiterlijk twee weken vóór de Grand Prix van Duitsland 2019 verstuurd naar het opgegeven afleveradres. Heb je per ongeluk een verkeerd afleveradres opgegeven? Stuur dan direct een e-mail onder vermelding van je ordernummer of bel met één van onze collega's via 050 541 2436 zodat we het afleveradres kunnen wijzigen.


Komt er ook een speciale camping voor de Nederlandse Formule 1-fans?
Wij gaan dit jaar opnieuw campingtickets aanbieden voor de campings rondom de Hockenheimring. Daarnaast zijn we nog druk in gesprek om in 2019 ons eigen kampeerterrein te organiseren. Zodra hier meer informatie over beschikbaar is communiceren we dat via onze nieuwsbrief en social-mediakanalen.


Wat is het verschil tussen de Orange Experience en de Orange Experience Premium tribune?
De Orange Experience heeft als locatie Innentribune sector B. Vanaf de Orange Experience zie je de Formule 1-coureurs het 'stadion'-gedeelte van de Hockenheimring binnen rijden. Wat deze tribune uniek maakt is dat je vanaf de Orange Experience zicht hebt op vijf bochten (11 t/m 16) én een groot videoscherm, zodat je niets van alle actie hoeft te missen. De Orange Experience is een genummerde tribune.


De Orange Experience Premium tribune is gevestigd op de Nordtribune sector C en staat op een prachtige locatie. Vanaf de tribune heb je zicht op bocht 1: de plek wat gegarandeerd spektakel oplevert vanwege de vele inhaalacties in de DRS-zone. Daarnaast heb je zicht op het uitkomen van de pitstraat waar je de teams aan de Formule 1-bolides ziet sleutelen. Uiteraard heb je vanaf de Orange Experience Premium zicht op een videoscherm zodat je geen moment van de spannende race hoeft te missen. Ook de Orange Experience Premium beschikt over genummerde zitplaatsen.


Zijn er speciale tarieven voor kinderen?
Voor zowel de Orange Experience als de Orange Experience Premium zijn er speciale kindertarieven beschikbaar. Houd er rekening mee dat er per tribune slechts een beperkt aantal kinderkaarten beschikbaar zijn. Wij adviseren daarom om niet te lang te wachten met bestellen.


Kan ik als mindervalide de Grand Prix van Duitsland bezoeken?
De Orange Experience en de Orange Experience Premium zijn helaas niet toegankelijk voor mindervaliden. Wel heeft de Hockenheimring heeft een rolstoelplatform waar een beperkt aantal kaarten voor beschikbaar zijn. Deze kaarten worden enkel verkocht op aanvraag. Wil jij kaarten bestellen voor het rolstoelplatform? Neem dan contact met ons op via een e-mail of bel met één van onze collega's via 050 541 2436 zodat wij de beschikbaarheid voor je zullen opvragen.


De algemene voorwaarden