Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Klantenservice

Wat zijn de betaalmethodes bij SportStadion?

Je kan je bestelling bij ons op verschillende manieren betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle mogelijke betaalmethodes.

iDeal

85% van de Nederlanders die online bestellen, betalen via iDeal. Als je kiest voor iDeal word je direct naar de veilige omgeving van je eigen bank geleidt. Hiervandaan kun je direct de betaling voldoen. Het grootste voordeel van iDeal is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen.

Creditcard

We accepteren de volgende type creditcards: Visa, Mastercard en American Express. Voor het betalen met je creditcard brengen wij geen extra kosten in rekening.

Afterpay

Wanneer je een bestelling plaats is het mogelijk voor de betaalmethode AfterPay te kiezen. Het bedrijf AfterPay is onze partner voor achteraf betalen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met AfterPay voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement.


Mocht onverhoopt je verzoek tot achteraf betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk je bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je boekt je tickets vandaag en betaalt pas wanneer je je tickets hebt ontvangen. Op deze manier is het niet meer nodig om maanden voor vertrek al te betalen. Deze betaalmethode levert geen extra kosten op.

Veelgestelde vragen in 'Betalen'