Abonneren op RSS-feed

MotoGP tickets | Seizoen 2020

MotoGP

Officiële MotoGP tickets 2020

Tickets voor alle MotoGP-races bestel je ook dit jaar weer veilig en gemakkelijk op Sportstadion.nl. Bij ons garanderen we je dat je tickets zich naast elkaar bevinden wanneer jij de MotoGP bezoekt. Dus wacht niet langer en bestel je officiële MotoGP tickets vandaag nog.

MotoGP-tickets van SportStadion

Wanneer je je MotoGP-tickets reserveert op onze website Sportstadion.nl dan garanderen we je niet alleen de beste prijs, maar ook dat je naast elkaar komt te zitten. Net als bij al onze andere sportevenementen vinden wij het belangrijk dat wanneer je een fantastisch evenement als bijvoorbeeld een MotoGP-race samen gaat bezoeken dat je dat ook samen wilt beleven en dus met goede zitplaatsen naast elkaar. Ga je met een grote groep van 10 of meer personen? Controleer dan van tevoren even samen met ons de beschikbaarheid op de tribune.
Je tickets worden door ons uiterlijk één à twee weken voorafgaand aan de Grand Prix per koerier (UPS) naar je verzonden. Het gebeurd echter ook regelmatig dat we van bepaalde circuits al ruim van tevoren de tickets in huis krijgen. Vanzelfsprekend versturen wij dan ook direct je MotoGP-ticket door naar het door jou opgegeven afleveradres.

Populaire MotoGP-races

Het zal niemand verrassen dat de meeste Nederlanders die een MotoGP-race bezoeken naar de TT in Assen gaan. De kaartjes voor deze race zijn altijd vanaf omstreeks eind november weer te reserveren online tot een week voor aanvang van het evenement. Andere populaire MotoGP-races zijn die in Jerez, de eerste MotoGP-race op Europese bodem, de Grand Prix van Frankrijk op Le Mans, de race in Barcelona op Circuit de Catalunya Barcelona en de natuurlijk de finale in de prachtige stad Valencia.

Meer dan alleen MotoGP

Wanneer je je MotoGP-tickets gereserveerd hebt kun je een prachtige dag tegemoet zien, want je zal niet alleen de MotoGP in actie zien, maar ook allerlei andere klassen zoals de Moto3, Moto2 en op de meeste Europese circuits komt ook de Red Bull Rookie Cup in actie - een fantastische serie met jonge honden.