0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

Jerez MotoGP-tickets online reserveren

Jerez (T.B.A. 2020)

MotoGP Tickets Jerez - Bezoek Spanje!

Jerez MotoGP-tickets boek je gegarandeerd voor de beste en officiële prijs bij Sport Stadion. De Grand Prix in Jerez is de eerste Europese MotoGP race in 2019. De MotoGP race op het Circuito de Jerez is een waar spektakel met de Spaanse fans die massaal op dit evenement afkomen om haar lokale helden aan te moedigen in de MotoGP, Moto2 en Moto3. Reserveer je Jerez MotoGP-tickets veilig en gemakkelijk hier op Sportstadion.nl!

De voorverkoop voor de MotoGP van Jerez 2019 is nog niet gestart. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de mogelijkheden? Vul dan hier jouw gegevens in en wij nemen contact met jou op zodra de verkoop is gestart.

MotoGP tickets Jerez

Voor de Grand Prix in Jerez is er een breed aanbod van tickets. Het grote aantal tribunes op Circuito de Jerez zorgt er voor dat wij als fans van de MotoGP voldoende keuze hebben om een mooie zitplaats te zoeken ergens op het circuit. Populaire tribunes zijn de X-tribunes vanwege de hoogte van deze tribunes ten opzichte van de baan. Ze bieden daardoor een fantastisch uitzicht niet alleen op hetgeen er direct voor je op de baan gebeurd, maar ook op een aanzienlijk groot ander deel van het circuit. Een andere populaire tribune is Q5 vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding. Deze tribune ligt ook hoger ten opzichte van het circuit waardoor je een mooi overzicht hebt op een groot deel van het circuit.

Jerez-tickets ontvangen we uiterlijk twee weken voor aanvang van het evenement en worden zo snel mogelijk naar al onze klanten verstuurd.

De omgeving van Jerez

De stad Jerez ligt in de provincie Cadiz en een uurtje ten zuiden van Sevilla. Jerez telt ruim 200.000 inwoners en hoewel dat ze zich een redelijk grote stad mag noemen voelt het centrum nog echt als een authentiek Spaans dorp. Het gezellige centrum van Jerez is dankzij haar vele restaurants, barretjes en winkels tot in de late uurtjes ontzettend leuk om te bezoeken. De meeste lokale restaurants zitten in het weekend vol met lokale bevolking, omdat ze voor een vrij lage prijs fantastische maaltijden weten te serveren.

De stad Jerez staat net alleen bekend om de MotoGP-race, maar natuurlijk ook om haar export van sherry. Daarnaast heeft de stad een eigen, hetzij klein, vliegveld waarop met name lokale vluchten aankomen en vertrekken. Het weer in de maand mei, de maand waarop de MotoGP meestal op bezoek komt, is rond de 20 graden in Jerez.