0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

Paddock Club

Paddock Club

Beleef de Formule 1 als VIP

Bezoek dit seizoen als VIP de Formule 1. Het alom geroemde Paddock Club Hospitality pakket is een sieraad binnen de sport en behelst alles waar je als VIP van droomt: Een rondleiding door de Paddock, een open bar, de meest luxueze gerechten, een waanzinnige locatie boven de paddock en de beste plekken om de race te kunnen bekijken.

Dit jaar is het voor het eerst ook mogelijk om de Paddock Club alleen voor de vrijdag te boeken, zodat je ook op deze dag voor een gunstige prijs als VIP de crème de la crème van de F1-Hospitality kunt meemaken. Wil je meer informatie over de inhoud van het Paddock Club pakket, lees dan verder onder aan deze pagina, schrijf je in voor het
Paddock Club inschrijfformulier of neem contact op met één van onze medewerkers.

Bezoek de luxe Paddock Club

De Paddock Club is al jaren lang een begrip in de Formule 1. Bezoek met je relaties een Grand Prix met een verblijf in de Paddock Club waar je de Grand Prix dichterbij als ooit tevoren kan gaan beleven.

Fantastische maaltijden en wijnen

De Paddock Club biedt de meest waanzinnige maaltijden. De koks en bediening, ingevlogen uit Oostenrijk, verzorgen op alle Formule 1-races de innerlijke mens in de Paddock Club. Er zijn gedurende de hele dag heerlijke maaltijden om te kiezen en er wordt jou en je gasten gasten een open bar met heerlijke champagnes, wijnen en andere drankjes geboden. Tijdens iedere editie zijn de keuzes verschillend, maar in het verleden was er keuze uit onder andere kreeft, entrecote, zwaardvis en diverse andere vlees en vis gerechten. Daarnaast zijn de voorgerechten en nagerechten waaruit gekozen kan worden ook van fantastische kwaliteit.

Pitlane walk

Een van de hoogtepunten tijdens het bezoek aan de Paddock Club is de dagelijkse pitlane walk. Je wordt samen met de andere gasten in de Paddock Club uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de pitstraat. Doorgaans gebeurd dit rond de lunchtijd. Je loopt samen met jouw gezelschap door de pitstraat waar even daarvoor de Formule 1-bolides doorheen reden. Alle pitboxen van de teams zijn open om (zij het vanaf een gepaste afstand) in te kijken hoe er aan de Formule 1-wagens gewerkt wordt. Regelmatig verschijnen er tijdens de pitlane walk ook coureurs om de gasten te begroeten, foto's te maken en hier en daar een handtekening te zetten.

De locatie van de Paddock Club

De Paddock Club bevindt zich over de gehele breedte van het pitgebouw (behalve in Monaco). Deze enorme ruimte biedt plaats aan de VIP-gasten in de Paddock Club en wordt niet alleen gebruikt voor jouw eigen vaste tafel waar je van maaltijden geniet, maar ook voor entertainment gedurende de dag. Zo komt er dagelijks een speciale gast (meestal een Formule 1-coureur) om 's middags een praatje te houden voor alle gasten. Er is een race-simulator aanwezig, een podium om een leuke foto te maken van jouw eigen succes en er zijn overal in het gebouw diverse leuke stands aanwezig waar je wat lekkers kunt halen zoals vers fruit, ijsjes en andere delicatessen. Uiteraard is dat alles volledig inbegrepen in de prijs.