Grand Prix Italië 2020

Italië 2020 | Imola

Het Autodrome Nazionale Monza is een absolute must-see voor elke autosportliefhebber. De GP in Italië is één van de grote klassiekers op de Formule 1-kalender en dé snelheidstempel van het seizoen. De grote rechte stukken en de omringende bossen geven het circuit een magische sfeer. Bekijk live hoe Max Verstappen probeert om deze klassieker op zijn naam te schrijven.

Tips & aanbevelingen: Travel Special Monza
Sfeerimpressie: Orange Experience Italië 2019


Op het Italiaanse circuit zal Max Verstappen het opnemen tegen Formule 1 zwaargewichten als Lewis Hamilton, Daniel Ricciardo en Sebastian Vettel. Boek nu eenvoudig jouw GP Italië tickets en beleef dit spektakel van dichtbij.

Formule 1 Italië

De bijzondere atmosfeer rondom de baan in combinatie met de unieke lay-out maken de Formule 1 in Italië tot één van de favorieten bij de coureurs en fans. Zo reizen elk jaar de duizenden ‘Tifosi’ af naar het circuit om hun zo geliefde Ferrari aan te moedigen. Alle coureurs zijn zeer gemotiveerd om de zege uit het hol van de leeuw weg te kapen. Wil jij naast de Formule 1 in Italië ook eens een andere race bezichtigen? Bekijk dan ook eens ons totaaloverzicht F1 tickets.