0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

Grand Prix Groot-Brittannië | Vliegreizen

Vliegreizen

Boek bij SportStadion jouw volledig verzorgde vliegreis naar de Grand Prix van Silverstone en stel jouw ideale reis samen. De onderstaande reizen zijn inclusief retourvlucht, hotelovernachtingen (inclusief ontbijt), transfers ter plaatse en Nederlandse reisbegeleiding. Wil je meer informatie of een advies over de reizen? Neem contact op met één van onze reisadviseurs.
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

 1. 4-daagse Formule 1-reis Groot-Brittannië vertrek 17-7
  4-daagse Formule 1-reis Groot-Brittannië vertrek 17-7
   

  17 juli 2020 - 4 dagen
  Vliegreis - Logies en Ontbijt

  Uitverkocht

  Met een geweldige historie en een briljante afwisseling aan rechte stukken, snelle bochtcombinaties en langzame doordraaiers is Silverstone misschien wel het mooiste circuit op de kalender.

  Bekijk jij vanaf de Orange Experience Tribune hoe Max om de overwinning vecht op het asfalt van ''The home of Formula One''?


  Bekijk meer informatie
 2. 3-daagse Formule 1-reis Groot-Brittannië vertrek 18-7
  3-daagse Formule 1-reis Groot-Brittannië vertrek 18-7
   

  18 juli 2020 - 3 dagen
  Vliegreis - Logies en Ontbijt

  Uitverkocht

  Silverstone, bij menig coureur samen met Spa Francorchamps het favoriete circuit op de kalender. De combinatie van langzame en snelle bochten en de rechte stukken zorgen regelmatig voor spectaculaire races. Er kunnen namelijk meerdere lijnen gereden worden.

  Met deze reis vlieg jij zaterdagochtend naar de kwalificatie en ben je bij de race op zondag. Bekijk meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Boek bij SportStadion jouw volledig verzorgde vliegreis naar de Grand Prix van Silverstone en stel jouw ideale reis samen. De onderstaande reizen zijn inclusief jouw retourvlucht, hotelovernachtingen (inclusief ontbijt), transfers ter plaatse en Nederlandse reisbegeleiding. Wil je meer informatie of een advies over de reizen? Neem contact op met één van onze reisadviseurs.