0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

Grand Prix Silverstone 2020

Groot-Brittannië (ZONDER PUBLIEK)

Silverstone, één van de meest historische circuits op de kalender van de Formule 1. De Grand Prix in Silverstone is geliefd bij fans en coureurs vanwege zijn historie en lay-out. Het circuit is een bloedsnelle combinatie van rechte stukken, smalle bochten maar voornamelijk veel snelle en uitdagende knikken.

Bochten als Copse, Stowe en voornamelijk Becketts halen het beste uit de coureur en de bolide naar boven. De GP in Silverstone biedt alle ingrediënten voor een razend spannende race tussen onze Max Verstappen en topcoureurs zoals Lewis Hamilton, Sebastian Vettel en Daniel Ricciardo.

GP Silverstone tickets

Bij Sportstadion boek je eenvoudig jouw tickets voor de GP in Silverstone. Wij zijn sinds jaren het officiële verkooppunt voor F1 tickets. De kaarten die je bij ons afneemt zijn niet alleen origineel, maar wij bieden je ook nog eens de best beschikbare plekken aan. Kies jouw favoriete plek op de tribune en boek eenvoudig jouw GP Silverstone tickets online.

Formule 1 Engeland

Sportstadion neemt jou en je vrienden of familie mee naar de Formule 1 in Engeland om onze eigen Max Verstappen naar de winst te juichen. Zal onze Max Verstappen in staat zijn om er met de winst vandoor te gaan? De vele bochten bieden Max de mogelijkheid om zijn befaamde inhaalacties te tonen. Wees er persoonlijk bij hoe de titanen het tegen elkaar opnemen tijdens de Formule 1 in Engeland.

Formule 1 Silverstone

Wil jij de Grand Prix van Engeland van dichtbij meemaken? Boek dan nu eenvoudig jouw Formule 1 tickets voor Silverstone online bij ons. Geniet van één van de meest historische races op de Formule 1 kalender. Heb je nog vragen over het boeken van Formule 1 Silverstone tickets? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Ons vakkundige personeel staat graag voor je klaar om je verder te helpen.