Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Formule 1 Zandvoort 2020 | Officiële Tickets

Zandvoort (T.B.A. 2020)

Formule 1 Zandvoort

Na 35 jaar afwezigheid staat de Grand Prix van Nederland in 2020 eindelijk weer op de Formule 1-kalender. Tot grote vreugde van alle duizenden nederlandse Formule 1 fans. De Grand Prix wordt in 2020 verreden op Circuit Zandvoort.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de mogelijkheden? Vul dan hier jouw gegevens in en wij nemen contact met jou op zodra de verkoop is gestart.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Grand Prix van Nederland


De nederlandse fan heeft lang moeten wachten maar mede door het succes van Max Verstappen en de hype eromheen met overvolle oranje tribunes, fanvillages, Orange Experiences en unieke sfeer staat dan eindelijk de Grand Prix van Nederland op de Formule 1 agenda. Het beloofd een ongekend spektakel te worden met een uitzinnig oranje legioen die nederlands glorie naar de overwinning juicht!

Formule 1 Zandvoort Tickets


Op dit moment hebben wij nog geen exacte datum waarop wij tickets voor de Grand Prix van Nederland kunnen aanbieden. Zodra wij meer weten zullen wij dit via onze nieuwsbrief kenbaar maken. Mocht je nog niet ingeschreven zijn dan kan je hierboven je aanmelden.