Abonneren op RSS-feed

Formule 1 tickets 2020

Formule 1

Wil jij samen met vrienden of familie de scheurende bolides van grootmachten zoals Red Bull Racing en Mercedes AMG van dichtbij zien? Bij Sportstadion kun je eenvoudig F1 tickets kopen voor iedere Grand Prix. Beleef de geweldige wereld van de Formule 1 live in actie en geniet van de spannende strijd tussen de topcoureurs zoals Lewis Hamilton en Max Verstappen.

Al sinds jaren is Sportstadion het officiële verkooppunt van alle Formule 1-races. Als official verkooppunt garanderen we dat je niet alleen betrouwbare, maar ook de beste tickets krijgt. Bezoek de mooiste Grands Prix’s ter wereld.

Bij SportStadion vind je verschillende arrangementen voor elke Grand Prix, zo is de kans groot dat je vindt wat je zoekt.

F1 tickets Spa-Francorchamps

In het nieuwe Formule 1 seizoen zijn uiteraard alle Nederlandse ogen weer gericht op onze trots: Max Verstappen. Bij Sportstadion vind je tickets voor de Grand Prix op Spa-Francorchamps, die je meenemen naar één van de populairste circuits ter wereld. Bekijk van dichtbij hoe Max probeert zijn concurrentie te verslaan met mooie verdedigende- en inhaalacties. Het circuit staat bekend om de beroemde bochten: ‘Eau Rouge’ en La Source', waarbij volgens de coureurs onderscheid gemaakt wordt tussen de jongens en de mannen. Bij SportStadion koop je eenvoudig F1-tickets voor Spa die je goed uitzicht geven op deze iconische bochten. Uiteraard kun je bij SportStadion tickets boeken voor sfeervolle Oranje tribunes.