0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

Abonneren op RSS-feed

DTM-Tickets 2020

DTM

Officiële DTM-Tickets voor alle races in 2019

Je officiële DTM-tickets voor alle races in 2019 boek je gemakkelijk en veilig op Sportstadion.nl. Wij zijn een officieel verkooppunt voor deze tickets en kunnen je daardoor de beste service bieden voor alle DTM races op de kalender in 2019.

De DTM komt in 2019 naar Assen! De eerste DTM-races op het TT-circuit van Assen staan gepland in het weekend van 20 en 21 juli 2019.Wil jij als eerste op de hoogte zijn over de ticketverkoop? Schrijf je dan hier in en we laten het weten zodra er meer informatie bekend is.

De DTM

De Deutsche Tourenwagen Masters (DTM) is een van de meest prestigieuze kampioenschappen voor toerwagens ter wereld en het strijdtoneel van de Duitse automerken Audi en BMW. De raceklasse is het succesvolle vervolg op het Deutsche Tourenwagen Meisterschaft, dat in 1996 wegens financiële problemen ophield te bestaan.

DTM races

Aan de DTM-wedstrijden doet een internationaal deelnemersveld van topniveau mee. Vaak zitten daar ook mannen bij die in de Formule 1 hebben gereden. Zo beproefden Mika Häkkinen, David Coulthard, Jean Alesi, Ralf Schumacher, Heinz-Harald Frentzen en Timo Glock hun geluk in de DTM, nadat zij eerder in de koningsklasse van de autosport hadden gereden. En omgekeerd komt ook voor: Christijan Albers en Paul di Resta kregen op basis van hun goede prestaties in de DTM een kans in de Formule 1.