0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

Bepart of DTM

DTM Assen 2019
Welkom op het TT Circuit Assen!


Feel the roar! Beleef de Deutsche Tourenwagen Masters in Assen vanaf de Haarbochttribune! De DTM zal in juli zijn debuut maken op het TT Circuit Assen en het belooft een grootst spektakel te worden!

Wil jij ook deze geweldige sfeer van de DTM meemaken en de DTM-wagens van dichtbij zien? Wees er dan snel bij en boek je tickets voor de race!

Beleef de DTM vanaf de Haarbochttribune!

Boek direct

 

Race highlights

DTM

In het weekend, op zaterdag én zondag, wordt er op elke dag één race gereden. De afstand is altijd 55 minuten plus één ronde.

W Series

De W Series is een nieuw single-seater kampioenschap alleen bedoelt voor vrouwelijke coureurs. Dit kampioenschap zal exclusief worden gereden tijdens de diverse DTM-weekenden.

Porsche Carrera Cup

Porsche Carrera Cup Benelux, voorheen de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux, is de snelste cup van de Benelux. Hier zullen vele Porsche 911's tegen elkaar strijden voor de cup.

Lotus Cup Europe

Tijdens de Lotus Cup Europe racen diverse Lotus voertuigen tegen elkaar. De race bevat normaal meer dan 30 verschillende voertuigen in diverse categorieën.

BOSS GP

In de BOSS GP (Big Open Single Seater) wordt er met verschillende grote eenzitters gereden, waaronder ook een paar oude Formule 1-wagens.

 

TT Circuit Assen
Haarbocht

TT Circuit Assen is al jaren een populaire locatie op de MotoGP-kalender. In 2019 zal de DTM zijn debuut gaan maken op het Drentse circuit.

Via SportStadion kan je nu tickets kopen voor de Haarbochttribune. Op deze tribune heb je perfect zicht op de start van de race. Naast een uitstekend zicht op de start kan je vanaf deze tribune ook alle actie volgen die in de eerste bocht, de haarbocht, gemaakt zal worden!

Tijdens het DTM-weekend verloot SportStadion:

 • Een Meet & Greet met Robin Frijns.
 • 1 x DTM Racetaxi inclusief 2 gridpassen.

 •  
   
   
   

  Veelgestelde vragen


  Wanneer is de DTM Assen 2019?
  De DTM Assen 2019 begint op vrijdag 19 juli 2019 en eindigt op zondag 21 juli 2019. Op zaterdag en zondag wordt er voor de punten geracet.


  Hoeveel tickets kan ik per order bestellen?
  Je kunt maximaal 20 tickets per order bestellen. Wil je de Haarbochttribune reserveren voor een groep vanaf 21 personen? Geen probleem, je kunt contact met ons opnemen zodat wij je bestelling in orde kunnen maken.


  Kan ik met meerdere personen naast elkaar zitten?
  Ja, dat is mogelijk. Alle tickets in één order plaatsen wij altijd naast elkaar. Wil je de Haarbochttribune boeken met een groep groter dan 20 personen? Stuur ons dan een e-mail of bel met één van onze collega's via 050 541 2436. Houd er rekening mee dat we verschillende orders niet naast elkaar kunnen plaatsen. Zorg er dus voor dat je al je tickets in één bestelling plaatst.


  Wanneer worden mijn tickets verzonden?
  Jouw bestelling wordt uiterlijk twee weken vóór de DTM Assen 2019 verstuurd naar je e-mailadres. Wil je de tickets op een ander e-mailadres ontvangen dan je hebt gebruikt bij je bestelling? Stuur dan direct een e-mail onder vermelding van je ordernummer of bel met één van onze collega's via 050 541 2436 zodat we het e-mailadres kunnen wijzigen.


  Zijn er speciale tarieven voor kinderen?
  Er zijn geen speciale tarieven voor kinderen.


  De algemene voorwaarden